Ειδήσεις

Published on September 25th, 2014 | by fileto

0

Όλα έτοιμα για την Kavala Expo 2014

Τα εγκαίνια της 22ης Έκθεσης «KAVALAEXPO 2014» θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης, την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του Υφυπουργού στην έκθεση θα δοθεί η δυνατότητα στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της περιοχής μας.

Επίσης στα εγκαίνια θα παραστεί ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Γεώργιος Παυλίδης, η Δήμαρχος Καβάλας κα. Δήμητρα Τσανάκα, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιος Καββαθάς, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων και Δήμαρχοι Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και Σερβίας, ο Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος & Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, και Πρόεδροι Βαλκανικών Επιμελητηρίων.

Στη φετινή έκθεση συμμετέχουν περίπου διακόσιες επιχειρήσεις από την Ελλάδα και από γειτονικές χώρες, ενώ θα παρευρεθούν αντιπροσωπίες από την Βουλγαρία, Κύπρο, Σερβία, Τουρκία και θα υπάρχει ειδικό περίπτερο ενημέρωσης από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας – ο μόνος αρμόδιος φορέας στην Ελλάδα για την προστασία των Ευρεσιτεχνιών και των Βιομηχανικών Σχεδίων.
Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 θα υπάρξουν ιδιαίτερες συναντήσεις του Προέδρου και της Διοίκησης με επίσημους εκπροσώπους Επιμελητηρίων, Δήμων Βαλκανικών Χωρών και τον Εμπορικό ακόλουθο Κύπρου.

Στη συνέχεια, στις 11:00 π.μ., θα γίνει παρουσίαση με θέμα «Επενδυτικές δυνατότητες του Ν. Καβάλας» στον επικεφαλή του Αντιπροσωπευτικού γραφείου του Ταϊπέι στην Ελλάδα, Πρέσβη κ. Chang.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑