Ειδήσεις

Published on September 26th, 2014 | by fileto

0

Νέο ΔΣ στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 576 – 23.09.2014, τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ.) η απόφαση του Υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη, σύμφωνα με την οποία ορίστηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συµβουλίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου, έχει ως εξής:

1. Λαζόπουλος Δημήτριος του Γεωργίου, Πτυχιούχος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικητής του Π.Γ.Ν. Έβρου ως Πρόεδρος.

2. Κακαλή Αθανασία του Αποστόλου, Πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Π.Γ.Ν. Έβρου, με αρμοδιότητα στο πρώην Γ.Ν. Διδυμοτείχου.

3. Γκοτσίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου, Ιδιωτικός Υπάλληλος, με αναπληρωτή του τον Μαστορόπουλο Διονύσιο του Κωνσταντίνου, Διπλωματούχο Μηχανικό Χωροταξίας − Πολεοδόμο.

4. Αρμενάκη Κρυσταλλία του Κωνσταντίνου, Δικηγόρος, με αναπληρώτριά της την Ρήγα Ιωάννα του Παναγιώτη, Δημόσιο Υπάλληλο.

5. Στάνκογλου Κυριακή του Ιωάννη, Επιχειρηματίας.

6. Ιατρού Χρήστος του Αλεξάνδρου, Αναπ. Καθηγητής Αναισθησιολογίας Δ.Π.Θ. − Διευθυντής της Παν/κής Κλινικής Αναισθησιολογίας του Π.Γ.Ν. Έβρου − Φορέας Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, με αναπληρωτή του τον Λίμα Χρήστο του Μιχαήλ, Διευθυντή Παιδοχειρουργικού Τμήματος ΕΣΥ του Π.Γ.Ν. Έβρου − Φορέας Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, ως αιρετοί εκπρόσωποι των ιατρών που υπηρετούν στο Π.Γ.Ν. Έβρου.

7. Χριστοδούλου Αθανάσιος του Συμεών, υπάλληλος κλάδου TE Νοσηλευτικής, του Π.Γ.Ν. Έβρου − Φορέας Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, με αναπληρωτή του τον Στάμο Ευστάθιο του Μαυρουδή, υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Τεχνικών − Ηλεκτρονικών του Π.Γ.Ν. Έβρου − Φορέας Γ.Ν. Διδυμοτείχου, ως αιρετοί εκπρόσωποι του λοιπού, πλην ιατρών, προσωπικού που υπηρετούν στο Π.Γ.Ν. Έβρου.

8. Πνευματικός Ιωάννης του Αποστόλου, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν. Έβρου, με αναπληρωτή του τον Μαλτέζο Ευστράτιο του Σάββα, Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του ίδιου Νοσοκομείου.

9. Σαπουντζή Ευαγγελία του Νικολάου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικής − Οικονομικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν. Έβρου, με αναπληρώτρια την Εμμανουηλίδου − Στεφανίδου Μόρφω του Δημοσθένη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ίδιου Νοσοκομείου.

Η θητεία των μελών του Συμβουλίου είναι διετής.

Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται η Κακαλή Αθανασία.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑