Ειδήσεις

Published on September 29th, 2014 | by fileto

0

Ψάχνουν την ταυτότητα της ΝΔ μετά την Χαλκιδική

Απόστολος Τζιτζικώστας και Ευριπίδης Στυλιανίδης με δηλώσεις τους εξέφρασαν την άποψή τους για το ποιά είναι σήμερα η ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας λίγες ώρες μετά το προσυνέδριο της Χαλκιδικής για τα 40α γενέθλια του κόμματος.

Ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε: «Σήμερα η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει το δρόμο και την ταυτότητά της».

Το περασμένο Σάββατο, ο ίδιος είχε γράψει στο Facebook για τα 40 χρόνια της ΝΔ: «Πριν από 40 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής οραματίστηκε την Ελλάδα ως μια σύγχρονη δημοκρατία, ως ένα ισχυρό και ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Tο μεγάλο αυτό στόχο κατέκτησε με ρεαλισμό, αποφασιστικότητα, μεθοδική δουλειά και αποτελεσματική διαπραγμάτευση. Πίστευα πάντα και προσπαθώ να το υποστηρίζω με πράξεις ότι τιμούμε την προσωπικότητα και την πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή όταν εφαρμόζουμε στην καθημερινή μας πρακτική τις αρχές και τις αξίες που ενέπνευσε με το έργο του».

Από την μεριά του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης  μία μέρα μετά τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική  μίλησε στον Αθήνα 9,84 για την πορεία του κόμματος και τις επιλογές του λέγοντας ουσιαστικά ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει και δείχνει να μετατοπίζεται από τη δεξιά, χώρο που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, προς τον μεσαίο χώρο και τους μετριοπαθείς πολίτες.

«Είναι σαφές ότι υπήρξε τα τελευταία χρόνια μία μετατόπιση προς τα δεξιά. Και στο λόγο και στον τρόπο”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑