Αθλητικά

Published on October 8th, 2014 | by fileto

0

Η Intersport δίνει αθλητικό εξοπλισμό στη Θράκη

Η ειδική κινητή μονάδα της INTERSPORT θα επισκεφτεί 25 Δημόσια Δημοτικά Σχολεία των Νομών Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου με στόχο, περισσότεροι από 2.500 μαθητές να λάβουν τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό για τις αθλοπαιδιές τους.

Ο χορηγούμενος εξοπλισμός σε κάθε σχολείο περιλαμβάνει αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών, τα οποία συμβάλλουν στη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα.

Την κινητή μονάδα θα συνοδεύσουν, όπως κάθε χρόνο, αθλητές τοπικών Συλλόγων, οι οποίοι θα μιλήσουν στους μαθητές για τα οφέλη του αθλητισμού και της υγιεινής διατροφής στη ζωή τους.

Οι αθλητές αυτοί είναι οι πιο κατάλληλοι να εμπνεύσουν στα παιδιά την αγάπη για την άθληση και να μεταδώσουν τα μηνύματα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η ενέργεια «Φτάνουμε στα Άκρα» είναι μια πρωτοβουλία που υπηρετεί την αποστολή της INTERSPORT να εμφυσήσει τις αξίες του αθλητισμού σε παιδιά και να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Για τον λόγο αυτό, προτεραιότητα του προγράμματος αποτελούν οι περιοχές και τα σχολεία εκείνα, τα οποία χρήζουν μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης λόγω της περιορισμένης πρόσβασής τους σε αθλητικές διοργανώσεις και εγκαταστάσεις.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑