Ειδήσεις

Published on October 14th, 2014 | by fileto

0

Επ’ αυτοφόρω για φακελάκι γιατρός στη Θεσσαλονίκη

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 64χρονου ιατρού Δημόσιου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, για δωροληψία υπαλλήλου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ημεδαπής ασθενούς, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς απαίτησε την καταβολή του χρηματικού ποσού των πενήντα (50) ευρώ, ως αμοιβή, για την πραγματοποίηση εγχείρησης στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση,χθες (13-10-2014) το πρωί, στο γραφείο του ιατρού στο Νοσοκομείο, η ημεδαπή του παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του ιατρού, κατά την σύλληψη του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε φάκελος, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (95) ευρώ, ενώ έφερε και χειρόγραφες σημειώσεις.

Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί σήμερα (14-10-2014), στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210 – 8779700 με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑