Ειδήσεις

Published on October 31st, 2014 | by fileto

0

Ταυτοποιήθηκαν άλλοι τρείς δράστες δολοφονίας στην Κομοτηνή

Η μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής οδήγησε στην ταυτοποίηση ακόμη τριών (3) δραστών, οι οποίοι εμπλέκονται στην ανθρωποκτονία του 49χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα τις νυχτερινές ώρες της 8/9-7-2014, έξω από επιχείρηση οικοδομικών υλικών σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης. (Σχετικό το από 9-7-2014 Δελτίο Τύπου μας)

Πρόκειται για τρεις (3) ημεδαπούς, ηλικίας 32, 29 και 20 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, την 9-7-2014 το πρωί, ο 49χρονος, βρέθηκε νεκρός, εντός του οχήματός του, έξω από επιχείρηση οικοδομικών υλικών, όπου εργαζόταν ως νυχτοφύλακας, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, φέροντας τραύματα στο κεφάλι και το σώμα και έχοντας τα χέρια και τα πόδια του δεμένα.

Όπως αρχικά προέκυψε από τις έρευνες, άγνωστος αριθμός δραστών, προσέγγισαν τον 49χρονο, ο οποίος βρισκόταν εντός του οχήματός του, έξω από την παραπάνω επιχείρηση και αφού του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με σχοινί.

Έπειτα, εισήλθαν στην επιχείρηση, από όπου αφού αφαίρεσαν δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα και πλήθος οικοδομικών υλικών – εργαλείων, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την εξέλιξη της έρευνας, προέκυψε αρχικά, η εμπλοκή στην υπόθεση δύο ημεδαπών, ηλικίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν την 11 και 31-7-2014, μετά από σχετικά Εντάλματα Σύλληψης της κα. Ανακρίτριας Ροδόπης (Σχετικά τα από 12-7-2014 και 1-8-2014 Δελτία Τύπου μας).

Ακολούθως, από την εμπεριστατωμένη έρευνα, καθώς και τη συνδυαστική – διεξοδική ανάλυση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων που προέκυψαν από αυτήν, ταυτοποιήθηκε επίσης η εμπλοκή των τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 32, 29 και 20 ετών, στην ανθρωποκτονία του 49χρονου.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστες έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές και συγκεκριμένα, ο 29χρονος για ληστεία, απόπειρα ληστείας και διακεκριμένες κλοπές, ο 32χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και διακεκριμένες κλοπές και ο 20χρονος για διακεκριμένες κλοπές.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑