Ειδήσεις

Published on November 4th, 2014 | by fileto

0

Διαμαρτυρία κατά DIGEA για το σήμα των Σερρών

Λάβρος κατά της DIGEA ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος με επιστολή του στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, βάλει κατά της απόφασης της DIGEA να περιλάβει τα τηλεοπτικά κανάλια του νομού Σερρών στο μπουκέτο της Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Στην επιστολή του ο Α. Τζιτζικώστας ζητεί να αποκατασταθεί η αδικία για τους τηλεοπτικούς σταθμούς του νομού Σερρών, οι οποίοι δεν εκπέμπουν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με αποτέλεσμα «οι κάτοικοι των υπολοίπων περιφερειακών ενοτήτων να μην μπορούν να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα των Σερρών, όταν μάλιστα μόνο στη Θεσσαλονίκη διαβιούν περίπου 200.000 Σερραίοι στην καταγωγή».

«Το παράδοξο σ’ αυτήν την περίπτωση είναι πως η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών μπορεί να ενημερώνεται για ζητήματα που αφορούν σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ δεν έχει πρόσβαση σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην οποία υπάγεται διοικητικά», υπογραμμίζει στην επιστολή του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναφερόμενος στο παράδοξο της ψηφιακής υπαγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στην ευρύτερη περιοχή εξυπηρέτησης της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και όχι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Α.Τζιτζικώστας ζητεί από τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη «να αποκατασταθεί άμεσα αυτή η δυσλειτουργία και να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε οι κάτοικοι των Σερρών να έχουν πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς της Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να ενημερώνονται για ζητήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
  • WordPress › Error

    There has been a critical error on this website.

    Learn more about troubleshooting WordPress.