Ειδήσεις

Published on November 25th, 2014 | by fileto

0

Κλείνουν μεθαύριο το τελωνείο Κήπων οι αγρότες

Αποφασισμένοι να αποκλείσουν το τελωνείο των Κήπων την Πέμπτη 27/11 , είναι οι αγροκτηνοτρόφοι των Φερών οι οποίοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

Την Πέμπτη στις 10 π.μ θα συγκεντρωθούν στο χώρο της λαϊκής των Φερών , όπου ήδη υπάρχουν πάνω από εκατό τρακτέρ . Στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν αγρότες από  Τυχερό, Πέπλο, Σουφλί και Ορεστιάδα , κι από ότι φαίνεται, συσπειρώνονται όλοι οι Εβρίτες.

Οι επαγγελματίες των Φερών συμπαραστέκονται στον αγώνα των αγροτών της πόλης τους, και θα συμμετέχουν στην πορεία προς το τελωνείο.
Δηλώνουν δημόσια ότι σκοπεύουν να αποκλείσουν το τελωνείο των Κήπων , και τονίζουν  ότι τίποτα δεν θα τους σταματήσει να το κάνουν.
Τα τελευταία δυόμιση χρόνια βέβαια, η παρουσία των ΜΑΤ είναι ισχυρή σε όλες τις κινητοποιήσεις, και αναμένεται να είναι και την Πέμπτη μεγάλη αστυνομική δύναμη, η οποία θα προσπαθήσει να αποτρέψει τον αποκλεισμό της εισόδου-εξόδου προς Τουρκία.
Ο αγροτικός σύλλογος Φερών με τηλεοπτικό σποτάκι που παίζει και στα δυο τοπικά κανάλια , καλεί στην μεγάλη πορεία προς το τελωνείο όλους τους αγρότες .

 πηγη: Evros-24


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑