Ειδήσεις

Published on November 26th, 2014 | by fileto

0

Παράνομο αλκοόλ και βενζίνη πιάστηκε στη Νυμφαία

Συνελήφθησαν χθες (24-11-2014) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 30, 25 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί τελωνειακού κώδικα και περί ειδικοί φόρου κατανάλωσης.

Συγκεκριμένα, οι τρεις (3) αλλοδαποί, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα μας. Εκεί κατά τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, στο εσωτερικό του οχήματος, 58 φιάλες αλκοολούχων ποτών και 2 πλαστικά δοχεία με 16 λίτρα βενζίνης, τα οποία επιχείρησαν να εισάγουν οι δράστες, παράνομα, στην ελληνική επικράτεια, χωρίς να κατέχουν τα απαραίτητα παραστατικά και χωρίς να έχουν καταβάλει στο Ελληνικό Δημόσιο τους αναλογούντες δασμούς και φόρους.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, οι παραπάνω φιάλες αλκοολούχων ποτών και τα δοχεία με τη βενζίνη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑