Ειδήσεις

Published on December 1st, 2014 | by fileto

0

“Θαυματουργοί” ανήλικοι στην Ορεστιάδα

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 3 διαρρήξεις σε οικίες και επιχείρηση στην Ορεστιάδα, που είχαν διαπραχθεί την 28 και 29-11-2014.

Συνελήφθη χθες (30-11-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ορεστιάδα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 16χρονος ημεδαπός, συνεργός του 17χρονου.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 17χρονος ενεργώντας είτε μόνος του είτε από κοινού με τον 16χρονο, την 28 και 29-11-2014, διέρρηξε δύο οικίες και μία επιχείρηση, στην πόλη της Ορεστιάδας, προκαλώντας φθορές και αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα είδη τροφίμων.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑