Εκδηλώσεις

Published on December 6th, 2014 | by fileto

0

Μαγική Ονειρούπολη στη Δράμα

‘Ανοιξε τις πύλες της για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά η μαγική Ονειρούπολη η οποία ζωντανεύει και πάλι τις ημέρες των Χριστουγέννων και καλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους των «παραμυθιών» να ταξιδέψουν για έναν ολόκληρο μήνα, έως τις 4 Ιανουαρίου, σε έναν κόσμο μαγευτικό.

Ο Άγιος Βασίλης και η παρέα του, τα σκανδαλιάρικα ξωτικά, πασπαλισμένοι με τη μαγεία των Χριστουγέννων θα δίνουν το «παρών» σε καθημερινή βάση στη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας, για να προσφέρουν αμέτρητα χαμόγελα στους επισκέπτες της.

Τις εκδηλώσεις άνοιξαν ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας οι Καρντάσιανς Αρναούτογλου, Μπεκατώρου, Σταρόβας και ο δήμαρχος της Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος.ονειρούπολη 1

Το σπιτάκι του Αη Βασίλη, τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια που φιλοξενούν μια πληθώρα δωρεάν δράσεων για τα παιδιά με πολλές εκπλήξεις, τα ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα, οι μουσικές, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα πλούσια εδέσματα και ροφήματα που κάθε μέρα παρασκευάζονται στα σπιτάκια της αγοράς, τα τρενάκια περιήγησης, το παγοδρόμιο, το μαγευτικό καρουζέλ, ο ονειρεμένος στολισμός του παραμυθένιου χωριού και τα χαμόγελα εθελοντών και επισκεπτών, κάνουν την Ονειρούπολη Δράμας τη δική μας γωνιά στην Παραμυθοχώρα.

Η μεγάλη γιορτή της χώρας σας περιμένει. «Στην πόλη που όλα αλλάζουν αν το θέλεις… σ’ αυτήν την πόλη που ξέρεις ότι τα όνειρα θα βγουν αληθινά».

Δείτε τις εκδηλώσεις αναλυτικά:

http://www.oneiroupolidramas.gr/files/flyer_official.pdf


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑