Ειδήσεις

Published on December 18th, 2014 | by fileto

0

Ο Γκλέτσος καταγγέλει και πάει στα αναχώματα

Στον Έβρο βρίσκεται σήμερα ο αρχηγός της «Τελείας» ξεκινώντας τις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, ώστε να έρθει σε επαφή με τοπικούς φορείς και να αναζητήσει υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Με το ξεκίνημα της εξτρατείας του έρχεται να καταγγείλει μια άλλη εκστρατεία εκφοβισμού και εκβιασμού κατά των ανθρώπων που συζητούν μαζι του για να συμμετέχουν στις επόμενες Εθνικές εκλογές.

Ο κ. Γκλέτσος λίγο πριν αναχωρήσει για τα αναχώματα του Έβρου δήλωσε: «θα ήθελα να ενημερώσω όλους εκείνους οι οποίοι έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία εκφοβισμού εκβιασμών δωροδοκίας ταξίματος κατά των υποψηφίων μας ανά την Ελλάδα ότι πρώτον μας κάνουν να χαμογελάμε με το πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν κάποιοι άνθρωποι στο όνομα της Δημοκρατίας πάντα. Επίσης να τους πω ότι δεν φοβήθηκε κανένας, είμαστε όλοι στις θέσεις μας. Κάτι τέτοιες ενέργειες μας δίνουν κουράγιο, μας εμψυχώνουν. Να πω βεβαίως ότι αν συνεχιστούν θα βγάλουμε και ονόματα στη δημοσιότητα και επίσης να πω ότι εμείς θα συνεχίσουμε και θα τελειώσουμε με το δόγμα του Καραϊσκάκη το οποίο τι έλεγε θα διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας».

«Άμα ζήσω, θα τους γ…, άμα πεθάνω θα μου κ… τον μ…» Στρατηγός, Γ. Καραϊσκάκης, γράφει ο Απόστολος Γκλέτσος στην ιστοσελίδα του κόμματός του teleia.com.gr.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – Θαυμαστής του ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός ο Απόστολος Γκλέτσος στην Ορεστιάδα. “Σήμερα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ένα  διαφορετικό κόμμα που θα μας απασχολήσει σοβαρά τον επόμενο καιρό”  ανάφερε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Μαυρίδης Βασίλης μετά την συνάντηση του με τον πρόεδρο  και ιδρυτή  της Τελείας Συγκεκριμένα δήλωσε : «Ένα κόμμα που θα έχει συνέχεια για τα επόμενα χρόνια και θα μας απασχολήσει αρκετά σοβαρά το επόμενο  χρονικό διάστημα.  Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και θέλει ανθρώπους που θα μπορέσουν να διεκδικήσουν πλέον σε επίπεδο κοινοβουλίου τα δίκαια της περιοχής με νέα συστατικά. Έχουν ξεφύγει από το παλαιόκομματικό, αυτό που μας έφερε σήμερα μέχρι εδώ. Τον ευχαριστώ θερμά που από τις πρώτες μέρες της περιοδείας του, ξεκίνησε από τον ακριτικό μας νομό για να μπορέσει να κοινοποιήσει και γνωστοποιήσει  το  πρόγραμμά του για τις επερχόμενες εκλογές».

 https://www.youtube.com/watch?v=5h5iO2wjeyg

Παράλληλα σήμερα βρίσκεται στα αναχώματα του Έβρου, πάει Αλεξανδρούπολη και μετά Κομοτηνή, Ξάνθη,. Καβάλα και Δράμα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑