Ειδήσεις

Published on December 19th, 2014 | by fileto

0

Τα “γαλλικά” του Γκλέτσου στον Αγ. Τσατσούλη

Στη συνάντηση με στελέχη του Επιμελητηρίου Καβάλας ακολούθησε η παρακάτω αντιπαράθεση του Απόστολου Γκλέτσου με τον Πρόεδρό του  κ. Τσατσούλη Άγγελο (Ηχητικό αρχείο).

Πρόεδρος ΕΒΕ: Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες για τη χώρα και το ξερετε, είναι κρίσιμες γιατί παίζονται πάρα πολλά πράγματα κυρίως το μέλλον της χώρας άρα ο πολίτης, εγώ ως απλώς πολίτης, έτσι δεν ειμαι πολιτικός, είμαι απλώς πολίτης θέλω ένα κόμμα που θα το ψηφίσω, να έχω ένα όραμα έτσι και επιτρέψτε μου να πω για πιο λόγο να σας ψηφίσω; ποιο είναι το πρόγραμμα σας; είναι μόνο θέμα προσώπων; τα ακούσαμε πολλές φορές αυτά τα ακούσαμε και από πολλά κόμματα.

Α.Γ. : Όχι δεν τα ακούσατε, πρόεδρε αν δεν κατάλαβες.

Πρόεδρος  ΕΒΕ: Σας το λέω ξεκάθαρα.

Α.Γ. :Προφανώς φταίω εγώ ή εσύ δεν θες να καταλάβεις.

Πρόεδρος ΕΒΕ: όχι βέβαια θέλω να καταλάβω, φυσικά θέλω να καταλάβω.

Α.Γ. : Ωραία άκουσε να δεις, αν θες τα προγράμματα να στα αναπτύξουμε θα μπεις στην Τελεία και θα τα διαβάσεις όλα, μπορούμε να στα δώσουμε και γραπτά, αλλά δεν μπορούμε τώρα.

Πρόεδρος ΕΒΕ: Ωραία δεν το είδα γι’ αυτό ρωτάω δεν έχω δει τίποτα έτσι, για να είμαι ξεκάθαρος.

Α.Γ. : Σου βάζω το πλαίσιο και σου λέω λοιπόν ότι είναι θέμα προσώπων, στρατηγικής βεβαίως, προγράμματος, αλλά κυρίως εντιμότητας των προσώπων, όλοι ξέρουν ποιο είναι το σωστό και ποιο είναι το δίκαιο, αλλά εμείς λέμε ότι έχουμε ένα βιογραφικό και μέχρι τώρα το κάναμε έτσι δεν γίνεται μέχρι τώρα το κάναμε από εκεί και πέρα όταν ξέρεις, νομίζω ξέρεις γιατί στη θέση που είσαι οφείλεις να ξέρεις γιατί αν δεν ξέρεις κακώς είσαι.

Πρόεδρος Ε.Β.Ε.:  Συμφωνώ.

Α.Γ. : Όταν ξέρεις ότι οι υπουργοί για να προτιμήσουν μια εταιρεία, για να κάνουν πολιτική αγροτική υπέρ μιας εταιρείας πολυεθνικής, παίρνουνε χρήματα, ο υπουργός Γεωργίας παίρνει χρήματα τέσσερα πέντε εκατομμύρια  για να θάψει πέντε εκατομμύρια λαού να πεινάσει και μου συζητάς εμένα να σου πω το πρόγραμμα, δε σου λέω κανένα πρόγραμμα, άμα θες ψήφισέ μας, άμα δε θες να πας στο καλό ε μα τώρα, ε μα τώρα, να σου πω πρόγραμμα.

Πρόεδρος ΕΒΕ: Πρώτη φορά γνωριζόμαστε.

Α.Γ. : Έλα ρε πρόεδρε τώρα με συγχωρείς τώρα έλα καλά εντάξει τελείωσε η συζήτησή μας δεν θέλω γιατί είσαι προκατειλημμένος.

Πρόεδρος ΕΒΕ: Όχι εντάξει αν θεωρείς ότι είμαι προκατειλημμένος σας χαιρετώ ευχαριστώ πολύ που σας είδα να είστε καλά.

Α.Γ. : Να πας στο καλό.

Πρόεδρος  ΕΒΕ: Δεν ακούγεται στο ηχητικό. Να ξέρετε δεν προσβάλουν έτσι τον κόσμο.

Α.Γ. Έλα έλα έλα με τον κάθε βαλτό μαλάκα θα ασχολούμαι.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΑ

http://teleia.com.gr/nea/entoni-antiparathesi-apostoloy-gkletsoy-kai-proedroy-eve-kavalas


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑