Ειδήσεις

Published on December 29th, 2014 | by fileto

0

Το Μαξίμου βλέπει χαλαρά νίκη της ΝΔ στις εκλογές

Βάζοντας κάτω τις δημοσκοπήσεις και τη δημιουργία νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου και με δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου θα πατώσει, το Μαξίμου είναι αισόδοξο ότι το στατιστικό λάθος των δημοσκοπήσεων κυρίως θα φέρει νικητή τη ΝΔ στις εκλογές της 27ης Ιανουαρίου 2015.

Βέβαια η γαλάζια γκρίνια πάει κι έρχεται και κυρίως οι βουλευτές οι οποίοι κινδυνεύουν από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να μην εκλεγούν καταφέρονται εναντίον όλων εκείνων που συμβούλεψαν τον πρώθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να είναι αισιόδοξος για τους 180 πράγμα που αποδείχθηκε ως σάπιο σανίδι επικοινωνίας.

Μάλιστα το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου μιλάει για τροκρατία ΣΥΡΙΖΑ η οποία και έφερε το ισχνό αποτέλεσμα των 168 ΝΑΙ και παρέσυρε το πολιτικό σύστημα στις εκλογές.

Πάντως οι ξένοι άρχισαν το ξήλωμα της κάλτσας με την πτώση του χρηματιστηρίου.

«Ετοιμαστείτε για ένα νέο ελληνικό δράμα» γράφει το CNN. To δημοσίευμα κάνει αναφορά στο δημοσκοπικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι έχει δεσμευτεί να «καταργήσει ορισμένες από τις μεταρρυθμίσεις που έγιναν στη χώρα» και ότι προτίθεται να «ξοδέψει χρήματα σε προγράμματα που θα αυξήσουν τους μισθούς και τις συντάξεις». Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με το CNN, θα μπορούσε να «πυροδοτήσει μια κρίση που θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑