Ειδήσεις

Published on December 30th, 2014 | by fileto

0

Άνοιξε το χιονοδρομικό Φαλακρού και πρέπει να ελεγχθεί

Μπερδεμένη είναι η ανακοίνωση μέσω δελτίου Τύπου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ σχετικά με το άνοιγμα και την λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού, το οποίο παραπέμπει σε βιαστικό επικοινωνιακό άνοιμα.

Τι λέει η ανακοίνωση της περιφέρειας: “εκδόθηκε για πρώτη φορά, η με αριθμό πρωτοκόλλου 26834/19-12-2014 άδεια λειτουργίας του και έγκριση του διακριτικού τίτλου «Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού» η οποία ισχύει για 5 έτη” το ερώτημα είναι από ποιόν εκδόθηκε η άδεια λειτουργίας, κάτι που δεν το λέει το δελτίο Τύπου.

Συνεχίζει: “Ταυτόχρονα προηγήθηκε η νομιμοποίηση αυθαιρέτων κτισμάτων σύμφωνα με τον Ν.4178/2013” και το δεύτερο ερώτημα είναι αν η νομιμοποίηση έχει ολοκληρωθεί.

Τρίτον “Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, κ. Γιώργος Παυλίδης, έδωσε εντολή, κατά το μεταβατικό διάστημα και έως την έναρξη υλοποίησης του master plan που εκπονείται να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες για διασφάλιση ενός επιπέδου λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου, πέραν των συμβατικών υποχρεώσεων της αναδόχου Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης. Ειδικότερα, ζήτησε να αποκατασταθούν μεταβατικά οι ζημιές που δημιουργούν ζητήματα ασφαλείας σε δημόσια κτίρια, να τοποθετηθούν στα πλέον επικίνδυνα σημεία της οδού προς αυτό στηθαία ασφαλείας, να οριστεί επιβλέπων υπεύθυνος της ΠΕ Δράμας για την επίβλεψη της λειτουργίας και του έργου και να γίνουν τα δέοντα υπό την εποπτεία του αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη” και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Καλό είναι οι επιβλέπουσες αρχές να εξετάσουν όλα αυτά τα οποία αναφέρονται, να γίνει λεπτομερής έλεγχος  και να δώσουν το πράσινο φως ότι όλα είναι εντάξι και δεν υπάρχει πρόβλημα για την φιλοξενία επισκεπτών και την ασφάλειά τους, στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑