Ειδήσεις

Published on January 3rd, 2015 | by fileto

0

Περιοδεία Σαμαρά από Δευτέρα στην ΑΜ-Θ

Μέσα σε κλίμα πόλωσης και με συνεχείς επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ την Δευτέρα ξεκινά περιοδεία στην Αν. Μακεδονία και Θράκη ο πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Η κεντρική ομιλία του θα γίνει στην Κομοτηνή στις 6:30 το απόγευμα.

Ακολούθως ο Α. Σαμαράς θα παρακολουθήσει στην Καβάλα την Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στον χώρο του λιμανιού και θα αναχωρήσει για Αθηνα.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ ψηλά στην προεκλογική καμπάνια της ΝΔ ήδη βρίσκονται τα διλήμματα των εκλογών με βασικό αυτό που αφορά τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους για την επόμενη μέρα.

Στην πραγματικότητα αυτό το δίλημμα θα λέει ότι «με τον Σαμαρά κερδίζει η χώρα και ότι με τον Τσίπρα οδηγείται σε περιπέτειες» εξηγούσε υψηλόβαθμος παράγων της ΝΔ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η σύγκριση των δύο αρχηγών σε όλους τους τομείς πλην της ηλικίας είναι υπέρ του Πρωθυπουργού.

Παράλληλα, ο Αντωνης Σαμαράς θα αναφέρεται στη «νέα πλειοψηφία με την οποία θα κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές» και τονίζεται από κορυφαία γαλάζια στελέχη ότι «είμαστε ανοικτοί χωρίς στεγανά σε όλους τους Έλληνες που θέλουν να πάει η Ελλάδα μπροστά».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑