Ειδήσεις

Published on January 12th, 2015 | by fileto

0

Το προεκλογικό βαν του Ποταμιού περιοδεύει

Στην Καβάλα και την Δράμα βρέθηκε σήμερα το προεκλογικό βαν του Ποταμιού του κόμματος του Σταυρου Θεοδωράκη προκειμένου να προπαγανδίσει την πολιτική του θέση.

Το ταξίδι στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα από τη Δράμα, στην οποία βρέθηκε στις 9:30 το πρωί. Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δοξάτο, ενώ στις 11:00 βρέθηκε στο Καλαμπάκι και στις 11:30 στην Ελευθερούπολη.

Το μεσημέρι της Δευτέρας στις 13:00 το βαν βρέθηκε στην Καβάλα, ενώ ακολούθησαν επισκέψεις σε Χρυσούπολη – Κεραμωτή.

Αύριο Τρίτη 13 Ιανουαρίου, το βαν θα ξεκινήσει από την Ξάνθη και στη συνέχεια από τις 9:30 έως τις 11:30 θα επισκεφθεί τα πομακοχώρια, Εχίνο, Κένταυρο, Πάχνη, Γλαύκη, Σμίνθη και Μύκη. Μεταξύ 12:00 και 19:00 θα βρεθεί στα χωριά Κιμμέρια – Πολύσιτο – Ν. Κεσσάνη – Εράσμιο – Άβδηρα – Γεννισέα – Βαφέικα – Πόρτο Λάγος.

Την Τετάρτη 14 του μηνός θα βρεθεί στον νομό Ροδόπης. Θα ξεκινήσει από τις 9:30 από την Κομοτηνή και στις 11:30 θα αναχωρήσει για Σάπες. Εκεί θα υπάρξει συνάντηση των υποψηφίων και εθελοντών με τον δήμαρχο , ενώ θα πραγματοποιηθεί και περιήγηση σε μειονοτικά χωριά του νομού στον δήμο Αρριανών. Στις 17:00 θα αναχωρήσει για Ξυλαγανή, Προσκυνητές και Μαρώνεια. Στις 21:00 θα βρεθεί στο εκλογικό κέντρου του Ποταμιού στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑