Ειδήσεις

Published on January 14th, 2015 | by fileto

0

Ο ανήλικοι κλέφτες με αδυναμία στα ηλεκτρονικά

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, διάρρηξη καταστήματος, που είχε διαπραχθεί την 4-1-2015, στην Αλεξανδρούπολη.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 19, 17 και 15 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 17χρονος, την 4-1-2015, διέρρηξε κατάστημα, στην Αλεξανδρούπολη, αφαιρώντας από το εσωτερικό του τέσσερις (4) ηλεκτρονικές συσκευές, οκτώ (8) τηλεχειριστήρια και το χρηματικό ποσό των 200 περίπου ευρώ.

Ακολούθως, ο 17χρονος διέθεσε τις δύο (2) ηλεκτρονικές συσκευές και τα τέσσερα (4) τηλεχειριστήρια στους άλλους δύο ημεδαπούς.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν στην κατοχή των δύο δραστών, ηλικίας 19 και 15 ετών, οι δύο (2) ηλεκτρονικές συσκευές και τα τέσσερα (4) τηλεχειριστήρια, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 17 και 15 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑