Ειδήσεις

Published on January 21st, 2015 | by fileto

0

Η μειονότητα τα δίνει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτά πλέον στη Ροδόπη ο ΣΥΡΙΖΑ θα σαρώσει τα πάντα μια και όλοι τα ταγοί της μουσουλμανικής μειονότητας ανοιχτά στέλνουν τις ψήφους της στον ΣΥΡΙΖΑ για να του δώσουν ταβάνι στις εκλογές της Κυριακής, πλησιάζοντας ακόμη και την εκλογή δύο μειονοτικών βουλευτών του Μουσταφά Μουσταφά και του Αιχάν Καραγιουσούφ.

Ακόμη και στον Ιλχάν Αχμέτ γυρίζουν την πλάτη τους και ο μόνος που αποτελεί πλέον στήριγμα για να περάσει το Ποτάμι ως τρίτο κόμμα στην Ροδόπη, είναι ο πλειονοτικός επιχειρηματίας Σταμάτης Κουρούδης ο οποίος σήμερα έκανε μια μεγάλη συγκέντρωση τον ΡΕΞ της Κομοτηνής.

Το δίλλημα ότι μπορεί το Ποτάμι να εκλέξει πλειονοτικό βουλευτή και που εκπορεύεται από συγκεκριμένα κέντρα επικοινωνίας είναι έωλο και μάλλον στη σφαίρα της φαντασίας.

Το Ποτάμι ενδέχεται να εκλέξει βουλευτή στην Ροδόπη αν είναι το τρίτο κόμμα που πιθανόν να είναι, αλλά ο βουλευτής αυτός θα είναι λογικά μετρώντας …μουσουλμάνος και θα τον έχει χρεωμένο ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης που πριν από λίγους μήνες γυρόφερνε την εκδιωχθήσα από τον ΣΥΡΙΖΑ Σαμπιχά, να την συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του για τις Ευρωεκλογές και τελικά αυτό δεν έγινε (ποιός ξέρει γιατί).

Από την άλλη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν που δεν κατέβηκε στις εκλογές αυτές τεχνηέντως άφησε ελεύθερους τους ψηφοφόρους του να πάνε στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά το ίδιο κάνουν και άλλοι κουμανταδόροι της μειονότητας, ελπίζοντας να καταφέρουν να δώσουν ένα καλό μάθημα στον “άτακτο” Ευριπίδη Στυλιανίδη που πασχίζει μόνος του ανυπεράσπιστος κόντρα στον κυκλώνα…

Το κακό είναι ότι επικοινωνιακά προπύργια της ελεύθερης εθνικής προσπάθειας της Θράκης, προπύργια πατριωτισμού και εθνικές φωνές που για χρόνια έδιναν τον αγώνα,  αυτή τη φορά θυσιάστηκαν για …μικρές μωροφιλοδοξίες.

Στην Ξάνθη το ίδιο σκηνικό με τον Χουσείν Ζειμπέκ να είναι το νούμερο ένα φέρνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θέση στο νομό και να θερίζει σε ψήφους στην μειονότητα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑