Ειδήσεις

Published on January 23rd, 2015 | by fileto

0

Οι Γερμανοί μαθαίνουν το Θασίτικο λάδι

Από την αρχή του χρόνου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας στα πιο γνωστά εστιατόρια του Αμβούργου, όπου οι πελάτες τους είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ΠΟΠ/ΠΓΕ του «Authentico», την ελιά θρούμπα και το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Θάσου, το ξινόμαυρο κρασί Νάουσας, τη φέτα, το λαδοτύρι και το κασέρι Μυτιλήνης.

Το γερμανικό κοινό δήλωσε ενθουσιασμένο από την εμπειρία των γεύσεων, που κουβαλούν μαζί τους παραδόσεις που χάνονται στα βάθη των αιώνων.
Στη συνέχεια διανομείς τροφίμων και παράγοντες της αγοράς που ταξίδεψαν από όλη τη Γερμανία στο Αμβούργο, συμμετείχαν στην ενημερωτική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Emporio Tower.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Αμβούργο κ. Αρναούτης Γεώργιος, ο εμπορικός ακόλουθος κ. Αλεξανδράκης Περικλής, καθώς και ο πρόεδρος του Γερμανο-Ελληνικού οικονομικού επιμελητηρίου κ. Χατζημαρκάκης Γεώργιος.

Επόμενος στόχος για τα Καβαλιώτικα και Θασίτικα προιόντα θα είναι η Κίνα με ειδικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει η ΕΑΣ Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑