Ειδήσεις

Published on January 29th, 2015 | by fileto

0

Να προσδιορίσουμε την φυσιογνωμία μας λέει ο Στυλιανίδης

Πυρά στην ηγεσία της ΝΔ εξαπέλυσε ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στον Αθήνα 9.84.

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της, να επισημάνει τα λάθη της, για να μπορέσει να τα διορθώσει. Πρέπει να κατανείμει τις ευθύνες, ανάλογα με το ποσοστό που αντιστοιχεί στον καθένα. Και επειδή είναι συντεταγμένο, ιστορικό, δημοκρατικό κόμμα θα πρέπει να δρομολογήσει τις εσωτερικές της διαδικασίες με τέτοιο τρόπο, ώστε τα λάθη αυτά να διορθωθούν και να αναληφθούν οι αντίστοιχες πρωτοβουλίες, ώστε να ανασυγκροτηθεί το ταχύτερο δυνατόν και να μπορέσει να παίξει τον ρόλο που της ανήκει» τόνισε ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ.

«Είναι πολύ σημαντικό να προσδιορίσουμε ποια είναι η πολιτική μας φυσιογνωμία στο μέλλον. Δεν μπορούμε να κλεινόμαστε ακροδεξιά. Πρέπει να δώσουμε ένα σαφές, σύγχρονο στίγμα, το οποίο να απαντά στις προκλήσεις των καιρών» πρόσθεσε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι θα πρέπει η ΝΔ «να αξιολογήσει τα πάντα».

«Η παράταξη είναι πάνω από τα πρόσωπα, και ο τόπος πάνω από την παράταξη» πρόσθεσε ο κ. Στυλιανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Κώστα Καραμανλή: «Έχω πει, σε ουδέτερο χρόνο, ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι μια χρυσή εθνική εφεδρεία. Ως τέτοια θα πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε, να τον προστατεύσουμε και να ευχηθούμε να μην χρειαστεί».

πηγη: Star.gr

http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=262233&artTitle=pyra_stylianidi_se_samara_na_kanei_i_nd_tin_aftokritiki_tis


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑