Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 27th, 2015 | by fileto

0

Αρωγός η Εnergean Oil & Gas στο Ειδικό Σχολείο Καβάλας

Αρωγός στις προσπάθειες των διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων του Ειδικού Σχολείου Καβάλας έρχεται η Energean Oil & Gas, καθώς ανέλαβε να καλύψει το κόστος των εκπαιδευτικών εκδρομών στις οποίες θα συμμετάσχουν οι μαθητές και μαθήτριές του στη διάρκεια της περιόδου 2014-2015, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Οι εκδρομές που πραγματοποιεί το Ειδικό Σχολείο Καβάλας υποβοηθούν το εκπαιδευτικό έργο, ενισχύουν τις παραστάσεις και τις δεξιότητες των παιδιών και, κυρίως, συνδράμουν στην κοινωνικοποίησή τους. Όπως δήλωσε σχετικά, εκ μέρους της Εnergean Oil & Gas, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καβάλα Oil κ. Δημήτρης Γόντικας: «Η εταιρεία μας θεωρεί πολύ σημαντικό το έργο του Ειδικού Σχολείου Καβάλας και μέσα από τη στήριξή του επιδιώκει, πέραν από την οικονομική συνδρομή στις προσπάθειες διδασκόντων και γονέων, να στείλει το μήνυμα ότι τα παιδιά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας της Καβάλας και, φυσικά, αυριανούς ισότιμους συμπολίτες μας».
Από την πλευρά της, η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Καβάλας κ. Δήμητρα Κελέση ανέφερε τα εξής:
«Ευχαριστούμε θερμά την Energean Oil & Gas για την υποστήριξή της. Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία η οποία δίνει δύναμη στις προσπάθειές μας και η οποία πιστεύουμε ότι θα βρει μιμητές στην πόλη της Καβάλας».
Η πρώτη εκδρομή της περιόδου πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο και είχε ως αντικείμενο την συλλογή της ελιάς και την παρασκευή του λαδιού, ενώ η πρώτη εκδρομή για τη νέα χρονιά, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, είχε ως θέμα την χρήση και επεξεργασία των φρούτων για την παρασκευή μαρμελάδας και γλυκών κουταλιού. Στελέχη της Energean συνόδευσαν στην εκδρομή τα παιδιά, μαζί με τους διδάσκοντες και τους εκπροσώπους των Γονέων.
Σημειώνεται ότι το Ειδικό Σχολείο Καβάλας παρακολουθούν καθημερινά περίπου 50 παιδιά, ηλικίας νηπιαγωγείου και Δημοτικού, αναφέρεται στην ανακοίνωση.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑