Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 16th, 2015 | by fileto

0

Ιβαν σε Τσίπρα: Βουλευτές σας βάζουν σε κίνδυνο τη ΣΕΚΑΠ

Επιστολή διαμαρτυρίας και επισημάνσεων προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έστειλε ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη.

Μέσα στην επιστολή σημειλωνει ότι: “ανέμεσα στις διαδικασίες της αποσταθεροποίησης της κατάστασης στο εργοστάσιο (ΣΕΚΑΠ), εμπλέκονται ακόμα και τα συνδικάτα, οι ενέργειες των οποίων έχουν καταστροφικές συνέπειες για την επιχείρηση. Οι νόμοι της αγοράς, υποδηλώνουν οτι τη στρατηγική της ανάπτυξης των ιδιωτικών επιχειρήσεων καθορίζουν και διαμορφώνουν μόνον οι μέτοχοί τους, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, και όχι οι ημιπολιτικοί ηγέτες ή βουλευτές, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνώντος κόμματος, για να κερδίσουν πόντους για τον εαυτό τους, θέτοντας σε κίνδυνο τη λειτουργία της επιχείρησης και δημιουργώντας κοινωνικές εντάσεις στην περιοχή».

Και καταλήγει ο επιχειρηματίας: «Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, λαμβάνοντας υπόψη τη μεταρρυθμιστική στάση σας για την οικονομική ανάπτυξη, καθώς και την αποφασιστικότητά σας στην εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας, σας καλώ να δώσετε προσοχή στην κατάσταση αυτή, η οποία αποτελεί παράδειγμα κατάφωρης περιφρόνησης συμφερόντων των επενδυτών που επιθυμούν να επενδύσουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Προφανώς αν δεν υπάρξει ειρήνευση για την ομαλή λειτουργία του εργοστασίου έκταση στο Κίρτζαλι έχει αγοραστεί από την εταιρεία και προφανώς η μετακόμιση του εργοστασίου είναι μια απλή τυπική διαδικασία.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑