Lifestyle

Published on March 19th, 2015 | by fileto

0

Ξεκινά την προετοιμασία της η Ευρωκατασκήνωση Θάσου

Η ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΘΑΣΟΥ είναι η πρώτη κατασκήνωση που λειτούργησε στην περιφέρεια της Ανατολικής  Μακεδονίας και Θράκης. Αποτελεί  μια οικογένεια που θέλει να λειτουργεί με τέτοιον αριθμό κατασκηνωτών,  ώστε όλοι να είναι φίλοι μεταξύ τους και να γνωρίζονται με το μικρό τους όνομα. Είναι η  κατασκήνωση που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη μαγεία της φύσης, τις χαρές της θάλασσας, τις ποικίλες ομαδικές δραστηριότητες, την ασφαλή διαβίωση στον παράδεισο της Θάσου και  χαρίζει στα παιδιά δροσερές στιγμές  χαλάρωσης, δημιουργίας και ανεμελιάς.

Λειτουργεί από το 1980 στην ιδανικότερη τοποθεσία, στο 3ο χλμ Λιμένα – Παναγίας, σε μια έκταση 60 στρεμμάτων, μέσα σε κάθε λογής πράσινο, μακρυά από δρόμους, κινδύνους και πειρασμούς.

Α5_ΜΠΑΣΚΕΤ.cdr

Στη διάρκεια όλων αυτών των ετών φιλοξένησε χιλιάδες παιδιών που έκαναν την κατασκήνωση φιλοσοφία, στάση, τρόπο ζωής,  έζησαν  τη χαρά των ανέμελων διακοπών, τη ζωντάνια της δράσης, την ανάσα της φύσης και πήραν για πάντα μαζί τους τον θησαυρό των αναμνήσεων.  Γι’ αυτό κάθε καλοκαίρι τα παιδιά ξαναγυρίζουν κοντά μας,  ξανάρχονται στη δικιά τους κατασκήνωση και  μένουν για πάντα Ευρωκατασκηνωτές.   Αυτό είναι αποτέλεσμα της σωστής οργάνωσης, της αγάπης και της φροντίδας για τα παιδιά, της αυστηρής επιλογής και εκπαίδευσης των στελεχών και της συνεχούς αναζήτησης υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Έτσι καταξιωνόμαστε κάθε χρόνο σαν η καλύτερη, αρτιότερη και πιο υπεύθυνη κατασκήνωση στη Βόρεια Ελλάδα.

Σας περιμένουμε όλους εσάς τους μικρούς και μεγαλύτερους φίλους μας να περάσετε ανεπανάληπτες στιγμές και μοναδικές  εμπειρίες στον δικό σας … Παράδεισο!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑