Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 30th, 2015 | by fileto

0

Μαθητές από Χανιά στο Μεσοχώρι Δράμας

Δύο διαφορετικές περιβαλλοντικές ομάδες που αποζητούν την ωραία εμπειρία της « Διαβίωσης στην ύπαιθρο» η μία από το 2ο Γυμνάσιο Χανίων και η άλλη από το 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου συναντήθηκαν, συνταξίδεψαν, μοιράστηκαν και συνυπήρξαν με τρόπο μοναδικό, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοινωση μαθητών και εκπαιδευτικών «Ένα ωραίο ταξίδι με προορισμό το Μεσοχώρι (δίπλα από το Παρανέστι Δράμας), όπου μας περίμενε μια ζεστή φιλοξενία και πολλές ωραίες δραστηριότητες, που πραγματικά έδειξαν στους μαθητές μας πόση χαρά μπορεί να βρει κανείς κοντά στη φύση.  Ένα σπουδαίο μάθημα ‘’εκτός των τειχών’’ της σχολικής τάξης που δύσκολα θα ξεχαστεί. Η συμμετοχή των παιδιών άψογη, αυθόρμητη και ενθουσιώδης…

Έπαιξαν, περπάτησαν μέσα σε πανέμορφα μονοπάτια, ‘’πέταξαν’’ πάνω από το Νέστο, απόλαυσαν ζεστό ρόφημα στις όχθες του, γνώρισαν την μοναδική Ξάνθη, μαγείρεψαν.

Κι όλα αυτά κάτω από ένα πνεύμα απαράμιλλης συνεργασίας, αλληλεγγύης, χωρίς ίχνος ανταγωνισμού, με σεβασμό προς τη φύση και τον άνθρωπο».

πηγη: Χανιώτικα Νέα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑