Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 31st, 2015 | by fileto

0

Κορυφαία συμφωνία Κουρούδη – Bayer

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα συμφωνία μεταξύ της Bayer CropScience και της εταιρίας «Θρακικά Εκκοκκιστήρια Α.Ε.» της οικογένειας του Σταμάτη Κουρούδη (υπεύθυνου τομέα βιομηχανίας του Ποταμιού)  από την Κομοτηνή, για την πιλοτική υλοποίηση του προγράμματος «Πιστοποίησης FiberMax με Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές» (Certified Sustainable FiberMax) για την τρέχουσα καλλιεργητική και εκκοκκιστική περίοδο βαμβακιού ανακοινώθηκε σήμερα 31 Μαρτίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της agronews.gr.

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός με κύριες δραστηριότητες στους τομείς της υγείας, της γεωργίας και των πολυμερών υλικών υψηλής τεχνολογίας. Η Bayer CropScience, ο Τομέας της εταιρίας  Bayer AG  που δραστηριοποιείται στη γεωργία, με ετήσιες πωλήσεις 9.494 εκατ. ευρώ (2014), είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες καινοτομίας στη γεωργία παγκοσμίως,  στους τομείς των σπόρων, της φυτοπροστασίας  και του ελέγχου εχθρών υγειονομικής σημασίας.

Η εταιρία προσφέρει μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των σπόρων υψηλής αξίας, καινοτόμων λύσεων φυτοπροστασίας που βασίζονται σε χημικούς  και βιολογικούς  τρόπους δράσης, καθώς και ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τη σύγχρονη, βιώσιμη γεωργία.

Στον τομέα των μη γεωργικών εφαρμογών, η Bayer CropScience έχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών για τον έλεγχο των παρασίτων τόσο για το σπίτι και τον κήπο, όσο και για δασικές εφαρμογές. Η εταιρία διαθέτει ένα παγκόσμιο εργατικό δυναμικό των 23.100 ατόμων και εκπροσωπείται σε περισσότερες από 120 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.bayercropscience.com.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑