Εκδηλώσεις

Published on April 13th, 2015 | by fileto

0

Eco Rally με υβριδικά αυτοκίνητα στην Ξάνθη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο.) σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης θα διοργανώσει στην Ξάνθη ημερίδα για την ηλεκτροκίνηση, στις 25 και 26 Απριλίου 2015.
Οι εκδηλώσεις θα αφορούν σε: Ημερίδα με θέμα «Ηλεκτροκίνηση: τρέχουσα κατάσταση και προοπτικές», το Σάββατο 25 Απριλίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης, και Διεθνή αγώνα οδήγησης τύπου «Eco-Rally» για Ηλεκτρικά, Υβριδικά Ηλεκτρικά και Εναλλακτικής Ενέργειας Οχήματα (με φυσικό αέριο, υγραέριο, διπλού καυσίμου, κλπ), με αφετηρία και τερματισμό την πόλη της Ξάνθης, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015.
Το πρόγραμμα της Ημερίδας, καθώς και η διαδρομή του Αγώνα θα καθοριστούν στις επόμενες ημέρες με τη στενή συνεργασία του ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο. με το Δήμο Ξάνθης. Η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αυτών θα έχει ως συνδιοργανωτές, εκτός του ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο. και του Δήμου Ξάνθης, το Δήμο Αβδήρων, την Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης, το Σωματείο Πτυχιούχων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ν. Ξάνθης “Ο Προφήτης Ηλίας” και το Επιμελητήριο Ξάνθης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑