Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 22nd, 2015 | by fileto

0

Η πρώτη περιοδεία Κουρουμπλή ξεκινά από τον Έβρο

Περιοδεία στον ακροτικό Έβρο αναμένεται να πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες και είναι η πρώτη του ως υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Την Παρασκευή 24 Απριλίου, πιθανολογείται, ο κ. Κουρουμπλής θα βρίσκεται στο χώρο του νοσοκομείου και θα έχει επαφές με τη διοίκηση, τους γιατρούς και τους εργαζόμενους σε αυτό, παρουσία και των άλλων εκπροσώπων φορέων (μητροπολίτης, δήμαρχοι Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας, Σουφλίου κ. α.) που συμμετείχαν στην επιτροπή αγώνα για τη διοικητική αυτονομία του νοσοκομείου.

Προσκλήσεις για τη συνάντηση θα λάβουν και οι τέσσερις βουλευτές του Έβρου.

Το θέμα της διοικητικής αυτοτέλειας του νοσοκομείου θα κυριαρχήσει στη συζήτηση με τον υπουργό Υγείας, μαζί με τα θέματα των κονδυλίων για τις εφημερίες, αλλά και των απαραίτητων προσλήψεων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Να σημειωθεί ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα χρειάζεται τουλάχιστον 5 γιατρούς και 15 νοσηλευτές, για να καλύψει τα πολλά κενά που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, κυρίως λόγω συνταξιοδοτήσεων.

Πριν βρεθεί στο Διδυμότειχο ο υπουργός θα επισκεφθεί και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου θα έχει και σχετική ενημέρωση για τα προβλήματά του.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑