Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 29th, 2015 | by fileto

0

Παρανομα όστρακα τελλίνα στην Αλεξανδρούπολη

Επτακόσια ογδόντα τρία κιλά (783 kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης από την Ειδική Ομάδα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ν. Ροδόπης, για τον εντοπισμό Ε.Ι.Χ. οχήματος με οδηγό έναν 39χρονο, ο οποίος μετέφερε με σκοπό την πώληση – εμπορία ποσότητα ύποπτων οστράκων, χωρίς παραστατικά.

Σε έλεγχο και επισταμένη ζύγιση που ακολούθησε στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε πως το ανωτέρω Ε.Ι.Χ. όχημα έφερε δέκα εννέα (19) σάκους με όστρακα του είδους ”τελλίνα”, υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους πεντακοσίων εβδομήντα πέντε κιλών (575 kg) και δέκα (10) σάκους με όστρακα του είδους ”αχιβάδα”, υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους διακοσίων οχτώ κιλών (208 kg), ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 39χρονος, ενώ κατασχέθηκε το Ε.Ι.Χ. όχημα καθώς και οι ανωτέρω ποσότητες των οστράκων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑