Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 30th, 2015 | by fileto

0

Ιρλανδός απατεώνας πούλησε τρακτέρ μαϊμού στις Σάπες

Πήγε να αγοράσει μέσα από το διαδίκτυο τρακτέρ ανυποψίαστος αγρότης από τις Σάπες και έπεσε σε απατεώνα Ιρλανδό ο οποίος αφού του απέσπασε 5.700 ευρώ, τον είχε στο περίμενε και τρακτέρ δεν έβλεπε.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, όπου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 40χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ιρλανδίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος 44χρονου.
Αναλυτικότερα, ο 44χρονος Σαπαίος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, σχετικά με πώληση γεωργικού ελκυστήρα και επικοινώνησε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τον 40χρονο, υποτιθέμενο ιδιοκτήτη του παραπάνω οχήματος.
Ο δράστης κατάφερε να εξαπατήσει τον 44χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει τμηματικά, τον τελευταίο μήνα, σε τραπεζικό του λογαριασμό, συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.760 ευρώ, για την αγορά του γεωργικού ελκυστήρα, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑