Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 4th, 2015 | by fileto

0

Σύριοι διακινητές γέφυρα για παράνομους μετανάστες

Συνελήφθησαν σήμερα (3-5-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή του Δίλοφου Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας , δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 26 και 21 ετών, οι οποίοι διευκόλυναν την είσοδο στη χώρα σε δεκαοχτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, από την ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, διότι μετέφεραν παράνομα, με δύο πλαστικές βάρκες, από την Τουρκία στη χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, δεκαοχτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες.

Με τη σύλληψη των δραστών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος, σε άλλους 30 περίπου μη νόμιμους μετανάστες, που ανέμεναν επί του τουρκικού εδάφους.

Κατασχέθηκαν δύο (2) πλαστικές βάρκες και δύο (2) κουπιά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑