Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 7th, 2015 | by fileto

0

Γαλάζια παράπονα στην Ξάνθη δέχθηκε ο Παναγιωτόπουλος

Σάκος του μπόξ έγινε ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκεπτόμενος την Ξάνθη για να έχει χθες το απόγευμα συνάντηση με τα μέλη της ΝΟΔΕ Ξάνθης και να συζητήσει μαζί τους.
Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όταν έλαβαν τον λόγο οι παρευρισκόμενοι που εξέφρασαν παράπονα για τον τρόπο διακυβένρησης της χώρας από τον Αντώνη Σαμαρά και επικεντρώθηκαν σε θέματα όπως η κρίση, η ανεργία, ο ΕΝΦΙΑ και γενικότερα η οικονομική πολιτική που ακολούθησε.
Ο Νίκος Παναγωτόπουλος επιχείρησε να συσπειρώσει τα στελέχη τονίζοντας ότι πρέπει να είναι έτοιμοι γιατί πιθανόν να είναι κοντά οι εκλογές, αλλά δεν υπήρξε ιδιαίτερη προθυμία.
Εντύπωση προκάλεσε σύμφωνα με το ThrakiToday.gr η απουσία κορυφαίων στελεχών της ΝΔ από την συγκέντρωση.

Ο ίδιος ο βουλευτής μάλιστα στηλίτευσε το γεγονός πως από τη συνάντηση απουσίαζαν τα περισσότερα, μέχρι πρότινος προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ, λέγοντας πως έχουν γυρίσει την πλάτη στο κόμμα, όπως και ο κόσμος, και πως πρέπει για αυτό να αναζητηθεί λύση.

Το ζητούμενο είναι να δούμε την αντίδραση των κομματικών στελεχών στην συγκέντρωση του Σαββάτου όπου στην Ξάνθη θα παρευρεθεί ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑