Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 17th, 2015 | by fileto

0

Κλοπές τροχοφόρων σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο κλοπές δικύκλων μοτοσικλετών, που είχαν διαπραχθεί, βραδινές ώρες της 14/15-5-2015 και της 15/16-5-2015, στην Αλεξανδρούπολη.

Συνελήφθησαν χθες (16-5-2015) το απόγευμα στον Άβαντα Έβρου, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 16 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, την 14/15-5-2015 και την 15/16-5-2015 το βράδυ, αφαίρεσαν από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και τα δύο δίκυκλα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη σήμερα (17-5-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, 37χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, μετά από σχετική καταγγελία, συνέλαβαν άμεσα τον δράστη, διότι, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, αφαίρεσε ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, από την πόλη της Κομοτηνής.

Το παραπάνω όχημα, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του 37χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑