Εκδηλώσεις

Published on May 18th, 2015 | by fileto

0

Την Παρασκευή η Λευκή Νύχτα της Καβάλας

Λιγότερο από μια εβδομάδα μας χωρίζει από σήμερα ως την Παρασκευή 22 Μαΐου, οπότε και θα διοργανωθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά η Λευκή Νύχτα στην Καβάλα -με τις ευχές όλων ότι η εκδήλωση θα είναι το ίδιο πετυχημένη όπως και πέρσι.

Ο βασικότερος στόχος είναι -τι άλλο- να ζωντανέψει η πόλη (μια εικόνα που τόσο μας έχει λείψει, δυστυχώς, και την οποία είχαμε απολαύσει με ιδιαίτερη ικανοποίηση στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, πριν από έναν χρόνο), αλλά και -γιατί όχι;- να ενισχυθεί στο μέτρο του δυνατού η αγοραστική κίνηση, η οποία έχει πληγεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό λόγω των εξελίξεων στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της χώρας.

Οι εκδηλώσεις και οι διάφορες δραστηριότητες θα γίνουν κατά μήκος της οδού Ομονοίας, αλλά και μέσα στους πεζόδρομους και την κεντρική πλατεία της πόλης, αρχίζοντας από τις 6 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μουσικά συγκροτήματα, χορευτικές εκδηλώσεις, αθλητικά δρώμενα, street cinema, σκακιστικούς αγώνες και άλλα street shows.

Παράλληλα με τις προετοιμασίες, ο Εμπορικός Σύλλογος είχε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα με την Δημωφέλεια, στην διάρκεια της οποίας συζήτησαν για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν. Σε δηλώσεις του μάλιστα ο κ Λεμονίδης είπε ότι θα πρέπει πρώτα από όλα να ρυθμιστεί το θέμα της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της πόλης ώστε την επόμενη εβδομάδα να αρχίσουν οι προβολές των διαφημιστικών. Τα ξενοδοχεία θα ενημερώσουν με φυλλάδια τους ενοίκους τους για την Λευκή Νύχτα στην Καβάλα, ότι τα καταστήματα στη πόλη θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ ανάλογη ενημέρωση έχει γίνει και στα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στο Finn Masters 2015, το οποίο ξεκινάει την προσεχή Παρασκευή στην Καβάλα.

λευκή νυχτα Καβάλα

Οι Καβαλιώτες όπως και πέρυσι και ακόμα περισσότερο φέτος θα πρέπει να τιμήσουν με την παρουσία τους την Λευκή Νύχτα, να ζωντανέψουν με την παρουσία τους την πόλη μας να την τονώσουν οικονομικά και να παρακινήσουν τους επισκέπτες της να κάνουν το ίδιο ενώ παράλληλα να φύγουν απ την Καβάλα κρατώντας μια από τις καλύτερες αναμνήσεις.

Πηγή: www.kavalagreece.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑