Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 1st, 2015 | by fileto

0

Μόνο η ΕΡΑ Κομοτηνής στο νέο σχέδιο της ΕΡΤ;

Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο η ΕΡΑ Κομοτηνής θα είναι ανοιχτή από τους τρείς περιφερειακούς σταθμούς των ΕΡΑ της ΕΡΤ στο νέο σχεδιασμό που γίνεται για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, ενώ θα προχωρήσουν σε κλείσιμο οι ραδιοσταθμοί Καβάλας και Ορεστιάδας .

Το άνοιγμα ενός ραδιοφωνικού σταθμού ΕΡΑ σε κάθε περιφέρεια ήταν και η πρόταση του σχεδίου Μόσιαλου για την ΕΡΤ σύμφωνα με το οποίο προχωρά και η νέα κυβέρνηση σε πολλά σημεία του υιοθετώντας το, διότι διαθέτει μια λογική για την περιστολή υπέρογκων δαπανών στην κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση.

Το γεγονός ότι έχουν αποχωρήσει με συνταξιοδοτήσεις ή βρήκαν σε άλλα μέσα εργασία πολλοί τεχνικοί της ΕΡΤ αλλά και το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν πολλοί δημοσιογράφοι στα περιφερειακά μέσα ραδιοφωνίας ωθεί τους νέους διαχειριστές της ΕΡΤ και της ΕΡΑ να τους προτείνουν να μετακομίσουν στους σταθμούς που θα λειτουργήσουν ώστε να επαναπροσληφθούν.

Όλα αυτά βέβαια είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ της νέα διοίκησης η οποία θα προκύψει μετά και την τοποθέτηση του Λάμπη Ταγματάρχη στο τιμόνι της ΕΡΤ και της ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία εκφράζει αντιρήσεις σε πολλά θέματα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑