Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 11th, 2015 | by fileto

0

Παίζει κάτι με τον δακτύλιο στα Ψαράδικα Καβάλας;

Ανάστατοι είναι οι επαγγελματίες που έχουν τα λιγοστά πια καταστήματά τους στην Ψαραγορά που βρίσκεται στην Δημοτική Αγορά της Καβάλας.

Ένα δημοσίευμα που δεν διαψεύστηκε και μιλούσε για σκέψεις της δημοτικής αρχής ώστε να δοθούν άδειες για λειτουργία καταστημάτων πώλησης ψαριών πέριξ της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας, ώστε σπάσει ο δακτύλιος απαγόρευσης που ισχύει για το κέντρο της πόλης και η δυνατότητα να αποσυμφορηθεί το υπόγειο που στεγάζει τα καταστήματα πώλησης, πυροδότησε αντιδράσεις.

Βέβαια μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε η δημοτική αρχή του Δήμου Καβάλας που εκμεταλλεύεται τα καταστήματα της δημοτικής αγοράς, δεσμεύθηκε να συγκαλέσει την επόμενη εβδομάδα διαβούλευση για το θέμα, παρ’ όλα αυτά ακόμη και οι φήμες δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων της Ψαραγοράς.

Να σημειωθεί ότι όταν δημιουργήθηκε η δημοτική αγορά Καβάλας μεταφέρθηκαν τα ψαράδικα από την παραλία στο υπόγειό της, ξεσηκώνοντας μεγάλες αντιδράσεις τότε, οι οποίες κάμφθηκαν από τον αείμνηστο δήμαρχο Λευτέρη Αθανασιάδη, με ην υπόσχεση ότι δεν θα δινόταν άδειες λειτουργίας καταστημάτων πώλησης ψαριών έξω από την Δημοτική αγορά.

Τα χρόνια πέρασαν πολλά άλλαξαν και μπορεί η Ψαραγορά της Δημοτικής αγοράς να συρρικνώθηκε, αλλά κράτησε αρκετούς επαγγελματίες και αυτοί πολλούς σταθερούς πελάτες.

Πάντως σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις τους οι επαγγελματίες της δημοτικής αγοράς στα ψαράδικα αφήνουν υπονοούμενα ότι πιθανόν κάτι να κρύβεται πίσω από μια τέτοια κίνηση.

Αυτοί ξέρουν;

 

 

 

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑