Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 15th, 2015 | by fileto

0

Κριτική σε Παυλίδη για το γραφείο της Θάσου

Νέα επίθεση κατά της διοίκησης Παυλίδη από την αξιωματική αντιπολίτευση της περιφέρειας Κοινωνικη Συμμαχία του Φώτη Καραλίδη.

Αυτή τη φορά στόχος της κριτικής ηαπόφαση της διοίκησης της περιφέρειας να νοικιάσει στη Θάσο γραφελιο για να στεγάσει το γραφείο Αγροτικής Οικονομίας.

ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

“Η Περιφέρεια προτίθεται να ενοικιάσει χώρο γραφείων εμβαδού 50τμ, στον Λιμένα της Θάσου με πρόσχημα την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών και συγκεκριμένα του Γραφείου της Αγροτικής Οικονομίας.

Έτσι λοιπόν στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 11ης Ιουνίου 2015 εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία (4 υπέρ και 3 κατά), η διακήρυξη της εν λόγω μίσθωσης. Γεννώνται  εύλογα τα ερωτήματα προς την κατεύθυνση σπατάλης δημοσίου χρήματος, θεωρώντας ότι η μίσθωση είναι περιττή, διότι η Περιφέρεια ΑΜΘ διαθέτει ιδιόκτητο διώροφο κτίριο με πολλούς ανεξάρτητους  χώρους, όπου στεγάζεται ένας (1) μόνο υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης, που εξυπηρετεί στο ακέραιο τις ανάγκες (εποχικές και μόνιμες) του συγκεκριμένου γραφείου της περιοχής της Θάσου. Το οίκημα αυτό βρίσκεται στον Λιμένα, μόλις 5 λεπτά περπάτημα από την αποβάθρα φορτοεκφόρτωσης των πλοίων της γραμμής, διαθέτει χώρο στάθμευσης και είναι εύκολα προσβάσιμος από όλες τις περιοχές του νησιού.

Μια τέτοια κίνηση αφήνει αναπάντητα ερωτήματα, όπως:

  1. Γιατί δεν αξιοποιείται ο υφιστάμενος χώρος;
  2. Σε τι θα εξυπηρετήσει η μίσθωση 50τμ, χώρου κατά πολύ μικρότερου του υπάρχοντος ιδιόκτητου, εντός του ίδιου οικισμού (Λιμένα) ;
  3. Οι ανάγκες είναι για 50τμ ή η μίσθωση υποκρύπτει άλλες χρήσεις;

Προφανώς κάποιοι δεν συναισθάνονται τις δυσκολίες των καιρών και σκέφτονται την χλιδή και την προβολή τους και όλα αυτά φυσικά με δαπάνες Δημοσίου χρήματος”.

Και έπεται συνέχεια…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑