Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 19th, 2015 | by fileto

0

Βρέθηκε ο ληστής ηλικιωμένης στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάσθηκε ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ληστεία σε βάρος 68χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε, προχθές (17-6-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 37χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, διέρρηξε την οικία της 68χρονης και εισήλθε στο εσωτερικό της, όπου με την απειλή μαχαιριού την εξανάγκασε να του παραδώσει χρηματικό ποσό και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, ενώ ακολούθως διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) διαρρηκτικά εργαλεία.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Τελικά συνελήφθη χθες (19-6-2015) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ο 37χρονος ημεδαπός, δράστης της ληστείας σε βάρος 68χρονης ημεδαπής, που είχε διαπραχθεί την 17-6-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη. (Σχετικό το από 19-6-2015 Δελτίο Τύπου μας)

Σε βάρος του 37χρονου, εκδόθηκε Ένταλμα σύλληψης από την κα Ανακρίτρια Αλεξανδρούπολης και θα οδηγηθεί ενώπιον της, με την κατηγορία της «ληστείας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑