Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 23rd, 2015 | by fileto

0

Θα φρακάρει το Σαββατοκύριακο η Νυμφαία

Το καλοκαίρι προχωρά παρά τις καιρικές μεταβολές και αναμένεται αυτό το Σαββατοκύριακο να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στα σύνορα Ελλάδας – Βουλγαρίας, στη Νυμφαία Κομοτηνής από την κάθοδο των Βουλγάρων και Ρουμάνων οι οποίοι ξεκινούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ήδη η κατάσταση είναι σοβαρή με την άρνηση της ελληνικής πλευράς να επιτρέψει την κυκλοφορία λεωφορίων από την Βουλγαρία προς την Ελλάδα με αποτέλεσμα τα πολλά ΙΧ να φρακάρουν την είσοδο προς Κομοτηνή, Θάσο, Χαλκιδική και Καβάλα.

Η αρνητική στάση της Αθήνας έχει εκνευρίσει τους τοπικούς φορείς που μιλάνε πια σε ώτα μη ακουόντων και όπως φαίνεται θα περάσει κι αυτό το καλοκαίρι με εικόνες όπου εκατοντάδες αυτοκίνητα να περιμένουν επί ώρες να περάσουν από το βουλγάρικο στο ελληνικό έδαφος.

Μέχρι και ηΈνωση Επαγγελματιών Σαπών ζητά λύση στο πρόβλημα που μόνο τα Πετρωτά έχει να νοιαστεί για την προσέλκυση τουριστών από την νότιο Βουλγαρία.

Μέχρι τελικά να δοθεί απάντηση στο κοινό υπόμνημα που συνέταξαν φορείς της αγοράς της Ροδόπης οι τουρίστες θα περνούν και θα κουνούν μαντίλια στην πολύπαθη Κομοτηνή.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑