Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 10th, 2015 | by fileto

0

Η Νεστλέ Ελλάς προσφέρει στη Θράκη παιδικά γεύματα

Η Nestlé Ελλάς, με σκοπό να ανακουφίσει τις οικογένειες με μικρά παιδιά που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, προσφέρει 120.000 γεύματα βρεφικής διατροφής σε Δήμους και περιφέρειες ανά την Ελλάδα.

Η Nestlé Ελλάς προσέγγισε Δήμους πανελλαδικά ώστε μέσα από τις κοινοτικές τους δομές να προσφέρει ανακούφιση στις οικογένειες που στηρίζουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει περισσότερα από 25.000 τεμάχια προϊόντων βρεφικής διατροφής, όπως γάλα εβαπορέ Nestlé Neslac, ρόφημα γάλακτος εβαπορέ Nestlé Junior, βρεφική κρέμα δημητριακών και γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας ΝΑΝ2, για παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως και 3 ετών που αντιστοιχούν συνολικά σε 120.000 γεύματα.

Η δωρεά αυτή της Nestlé καλύπτει ανάγκες των μεγαλύτερων Δήμων, όπως Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Αλεξανδρούπολης, με στόχο να επεκταθεί και σε Περιφέρειες για τη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη ανά την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι μόνο μέσα στο 2014 η εταιρεία έχει δωρίσει προϊόντα αγοραστικής αξίας 1.137.000 ευρώ, στηρίζοντας επιλεγμένους μη κυβερνητικούς οργανισμούς, αλλά και αναγνωρισμένες κοινοτικές δομές όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑