Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 11th, 2015 | by fileto

0

Η έντονη βροχή προκάλεσε προβλήματα στην Καβάλα

Μιας ώρας έντονης βροχόπτωσης χθες το απόγευμα στην Καβάλα ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι και τα φρεάτια να μην μπορούν να απορροφήσουν τον όγκο του νερού.

Πλημμύρησαν υπόγεια στην Βουλγαροκτόνου και σε άλλα σημεία που βρίσκονται σε κατωφέρειες όπου καταλήγουν τα όμβρια ύδατα, έργα ημιτελή του δήμου άνοιξαν πληγές στο οδόστρωμα, διακοπή ρεύματος σε Παληό, Νέα Ηρακλειτσα, Νέα Πέραμο από δένδρο το οποίο έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ προκαλώντας μπλακ άουτ για περισσότερο από μία ώρα.

DSC05535DSC05546

Ακόμη και το γήπεδο που είχε προετοιμαστεί για τους αγώνες μπητς ράγκμπι στην κεντρική πλατεία γέμισε νερά και αναβλήθηκε ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να γίνει χθες.

Για μια ακόμη φορά η πόλη έδειξε να μην αντέχει σε μια γερή νεροποντή μια και σε πολλά σημεία κυρίως στην Ραψάνη και το Περιγιάλι όπου καταλήγουν τα όμβρια ύδατα δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για να τα διευθετήσουν πριν καταλήξουν στην θάλασσα.

Πρίν από λίγες μέρες εκδηλώθηκεπυρκαγιά σε κέντρο υπερυψηλής ηλεκτρικής τάσης της Δ.Ε.Η., στο 18ο χλμ Ε.Ο. Δράμας – Καβάλας στο Νομό Δράμας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε μετασχηματιστές, πυκνωτές, καλωδιώσεις και σε πίνακες ελέγχου, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑