Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 18th, 2015 | by fileto

0

Πήγε να διαρρήξει τη μητρόπολη Κομοτηνής χωρίς αποτέλεσμα

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 4 διαρρήξεις, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν, το χρονικό διάστημα 12 έως 17-7-2015, στην πόλη της Κομοτηνής.

Συνελήφθη χθες (17-7-2015) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει χώρο κτιριακών εγκαταστάσεων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι ο 21χρονος, το χρονικό διάστημα 12 έως 17-7-2015, διέρρηξε δύο (2) φορές τον βρεφονηπιακό σταθμό, που στεγάζεται στις παραπάνω κτιριακές εγκαταστάσεις, αφαιρώντας 1 ζευγάρι πλαστικά γάντια και 1 κατσαβίδι, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα (1) νηπιαγωγείο της πόλης, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
  • WordPress › Error

    There has been a critical error on this website.

    Learn more about troubleshooting WordPress.