Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 24th, 2015 | by fileto

0

Αναστάτωση στη Λαχαναγορά Καβάλας

Θέμα μείωσης των ενοικίων τους ζητούν οι ενοικιαστές χονδρέμποροι στην Δημοτική Λαχαναγορά Καβάλας καθώς πιστεύουν ότι στις μέρες μας με μείωση τζίρου και “πιστόλια” από εμπόρους δεν μπορούν να σηκώσουν τα δυσβάστακτα ενοίκια τα οποία τους ζητά ο δήμος Καβάλας.

Μέχρι και 100ο ευρώ ενοίκιο πληρώνουν  ορισμένοι την στιγμή που στην πιάτσα τα ενοίκια χώρων έχουν πέσει και με τα χρήματα αυτά μπορείς να νοικιάσεις κατάστημα ακόμη και στην ακριβή οδό Ομονοίας.

Η δημοτική λαχαναγορά που κτίστηκε από τον αείμνηστο Λευτέρη Αθανασιάδη σήμερα δεν είναι η ίδια.

Το κτήριο παρουσιάζει στατικά ποροβλήματα μας είπαν οι ενοικιαστές, οι κοινόχρηστες τουαλέτες είναι βρώμικες και δεν υπάρχει φύλαξη στην εγκατάσταση καθώς έχουν σημειωθεί ακόμη και κλοπές φορτηγών αυτοκινήτων .

DSC05645DSC05643

Παράλληλα δεν συμφωνούν με όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τουλκίδης ότι ορισμένοι εξ αυτών στους ισολογισμούς τους έχουν δηλωμένο τζίρο επταψήφιο νούμερο και τους καλούν να έρθουν στην λαχαναγορά και να να εμπορευτούν κι αυτοί για να τα “κονομήσουν” όπως χαρακτηριστικά λένε.

“Αν δεν είχαμε κάνει εγκαταστάσεις με ψυγεία κ.λ.π. θα είχαμε φύγει μια και δεν υπάρχουν οι στοιχιώδεις υπηρεσίες από πλευράς δήμου στην λαχαναγορά” τονίζουν οι λαχανέμποροι και υπογραμμίζουν ότι η υπομονή τους εξαντλείται όταν διαπιστώνουν ότι στην γειτονική Δράμα οι συνάδελφοί τους πληρώνουν πέντε φορές κάτω ενοίκια στην εκεί δημοτική λαχαναγορά.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑