Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 5th, 2015 | by fileto

0

Η Καβαλιώτισσα σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη

Ο Βασίλης Λεβέντης είναι έτοιμος για την Βουλή την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε και το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα είναι ότι η σύζυγός του είναι Καβαλιώτισσα και λέγεται Μεντεσίδου.

«Σχεδίαζε τα καλύτερα νυφικά της Αθήνας και είχε σπουδαία πελατεία και επώνυμες κυρίες», λέει ο κ. Λεβέντης καμαρώνοντας για τη σύζυγό του, με την οποία φέτος αισίως συμπληρώνουν 38 χρόνια γάμου. Η γνωριμία τους έγινε σε μια κοινωνική εκδήλωση και κατέληξε σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας.

Εκείνος πολίτικος μηχανικός του Μετσόβιου Πολυτεχνείου -με μεταπτυχιακές σπουδές στο Μόναχο- και εκείνη προερχόμενη από εύπορη οικογένεια της Καβάλας με σπουδές μοντελίστ.

Καρπός του έρωτά τους είναι ο γιος τους Μάριος, ο οποίος ήδη τους έχει χαρίσει δύο εγγονάκια. Ο μικρότερος, ο Βασιλάκης, τριών ετών, είναι ήδη φαν του παππού του και κάθε φορά που τον βλέπει στην τηλεόραση χειροκροτάει δυνατά φωνάζοντας το όνομά του. Τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του το ζεύγος Λεβέντη τον αφιερώνει στα εγγόνια του και σε εξόδους με καλούς φίλους.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑