Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 11th, 2015 | by fileto

0

Κυνηγητό διακινητών στον Έβρο, με συλλήψεις

Συνελήφθησαν χθες (10-8-2015) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 32 και 30 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης , οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι όπως προέκυψε, οδηγώντας δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μετέφεραν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι δύο ημεδαποί, αρχικά δεν συμμορφώθηκαν σε σήματα στάσης των αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια αποβίβασαν τους έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες από τα οχήματα, σε σημείο της Εγνατίας Οδού (πλησίον οικισμού Νίψας), προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 32χρονου η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθόσον βρέθηκε στο όχημά του ένα (1) σπρέι πιπεριού.

Επισημαίνεται επίσης ότι ο 32χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, το σπρέι πιπεριού και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑