Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 28th, 2015 | by fileto

0

Παράταση για το Κτηματολόγιο στην Καβάλα

Παρατείνεται – για τελευταία φορά – η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού έως την 14η Οκτωβρίου 2015 για όσους έχουν δικαίωμα επί των ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων των προκαποδιστριακών ΟΤΑ στους Καλλικρατικούς Δήμους Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης μετά την απόφαση του Προέδρου του Δ.Σ. & Δ/ντος Συμβούλου της ΕΚΧΑ ΑΕ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την ίδια ημερομηνία, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015, λήγει και η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για τους κατοίκους εξωτερικού και το Δημόσιο.

Η παράταση κρίθηκε απαραίτητη, λόγω της έντονης κινητοποίησης των πολιτών και αύξησης του αριθμού των υποβαλλομένων δηλώσεων και θα πρέπει να δοθεί επαρκής χρόνος στους δικαιούχους προκειμένου να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες για την υποβολή της δήλωσης ιδιοκτησίας τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑