Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 29th, 2015 | by fileto

0

Νεαροί άνοιγαν αυτοκίνητα στις Σέρρες

Πολυάριθμες κλοπές αυτοκινήτων που έγιναν τον τελευταίο μήνα στην πόλη των Σερρών, κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και να συλλάβουν 2 άτομα ηλικίας 19 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την συστηματική έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι τα 2 νεαρά άτομα, ενεργώντας από κοινού και κατά το διάστημα από τα τέλη Οκτωβρίου έως προχθές (27-11-2015) το βράδυ, διέπραξαν συνολικά 12 κλοπές αυτοκινήτων.

Αφαιρούσαν διάφορα αντικείμενα και έγγραφα από το εσωτερικό των οχημάτων και στη συνέχεια τα εγκατέλειπαν σε διάφορες περιοχές των Σερρών, τα οποία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ σε τρία από τα κλεμμένα αυτοκίνητα επέφεραν την ολοσχερή καταστροφή τους, με την πρόκληση πυρκαγιάς.

Επίσης, από την περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι στα τέλη Οκτωβρίου του 2015, διέρρηξαν την κεντρική είσοδο επιχείρησης στις Σέρρες και αφαίρεσαν διάφορες συσκευές, έγγραφα και μικρό χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκαν τα 2 άτομα στις Σέρρες και συνελήφθησαν, ενώ εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων σε σημείο που υπέδειξαν, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών .


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑