Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 4th, 2015 | by fileto

0

Επανεκκίνηση των Βαλκανίων σε συνέδριο στην Κομοτηνή

Το διεθνές συνέδριο πολιτικών και οικονομικών επιστημών με τίτλο «Restart Balkans» διοργανώνει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στην Κομοτηνή, στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου, ο οργανισμός για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας «Youth Business Network».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τα Βαλκάνια ως την ατμομηχανή Ευρώπης και Ασίας, αφού είναι μια περιοχή που παρά την οικονομική και διπλωματική δυσκαμψία που βιώνει αυτήν την περίοδο μπορεί να καταστεί κέντρο ραγδαίας οικονομικής ανάπτυξης, πολιτισμικής αναγέννησης και πολιτικής μεταρρύθμισης».

 Τα θέματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο θα είναι η φορολογική πολιτική, το real estate, η ενέργεια, ο τουρισμός, οι διεθνείς σχέσεις και η επίλυση των διεθνών περιβαλλοντικών και κοινωνικών προκλήσεων.

Στα ζητήματα αυτά θα αναζητήσουν απαντήσεις οι εισηγητές του «Restart Balkans 3» εξετάζοντας τις πρακτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης, Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Υπευθυνότητας στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, παραθέτοντας τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν άνθρωποι της αγοράς που αναδείχθηκαν ο καθένας στον τομέα του και πρεσβεύουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον για το ελληνικό επιχειρείν, παρά τις αντίξοες συνθήκες.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑