Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 18th, 2015 | by fileto

0

Ντροπή και αίσχος κ. Καραγιαννίδη λέει ο Παπαεμμανουήλ

Τα πυρά του Γρηγόρη Παπαεμανουήλ μεταξύ άλλων δέχεται τις τελευταίες μέρες ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης με αφορμή την δήλωσή του κατά των Πολυτέκνων Ελλάδος.

Του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ *

«Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες» (Βολταίρος, Γάλλος συγγραφέας, ιστορικός και φιλόσοφος του 18ου αι. )

«Απεχθάνομαι τους πολύτεκνους και τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια επειδή διαφωνούν μαζί μου για την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης»

(Χρήστος Καραγιαννίδης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Δράμας, 2015)

Με αφορμή την έλευση των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους 2016 θέλω να ευχηθώ σε όλες τις δραμινές και σε όλους τους δραμινούς αλλά και σε όλους τους Έλληνες «χρόνια πολλά και άλυπα». Χρόνια γεμάτα υγεία και δημιουργία. Χρόνια με οικογενειακή γαλήνη και επαγγελματική προκοπή.

Και θα ήθελα να ήταν μόνο αυτός ο λόγος της δημόσιας επικοινωνίας μας.  Η ανταλλαγή ευχών.

Δυστυχώς όμως οι προσβλητικές δηλώσεις του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δράμας Χρήστου Καραγιαννίδη για τους πολύτεκνους με αναγκάζουν να τοποθετηθώ δημόσια.

Πιστεύω ότι έχουμε χρέος όλοι εμείς οι αιρετοί σε οποιαδήποτε θέση κι αν είμαστε εκλεγμένοι με την ψήφο του λαού, να τοποθετούμαστε δημόσια για τέτοια σημαντικά θέματα και να μην κρυβόμαστε.

Δε θα σταθώ στο θέμα της επιστολής της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος και τη θέση που εκφράζουν μέσα από αυτήν για το νομοσχέδιο της επέκτασης του Συμφώνου Συμβίωσης που προωθεί στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η δημόσια τοποθέτησή μου εξάλλου δεν έχει καμία σχέση με το Σύμφωνο Συμβίωσης αλλά με τη συνεχιζόμενη απαράδεκτη συμπεριφορά του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστου Καραγιαννίδη.

Μετά λοιπόν την ανιστόριτη, ανθελληνική και προδοτική στάση του στο θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων, αυτή τη φορά ο δραμινός Βουλευτής είπε ότι «απεχθάνεται τους πολύτεκνους και ότι τους έχει γραμμένους στα παλιά του τα παπούτσια»!

Ο λόγος; Η αντίθεση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος στο νομοσχέδιο της επέκτασης του Συμφώνου Συμβίωσης. Και ήταν ο μόνος από τους 300 της Βουλής που βρήκε το «θάρρος» να προτάξει τα στήθη του απέναντι στον «εχθρό» της πατρίδας: την πολύτεκνη οικογένεια! Και να μιλήσει με τόσο απαξιωτικό τρόπο για τους ανθρώπους που αποτελούν σωσίβιο σωτηρίας σε ένα έθνος που γερνάει με επικίνδυνους ρυθμούς.

Ντροπή! Αίσχος!

Αυτά είναι τα αισθήματα που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή και νοιώθω ότι ως αιρετός του τόπου αυτού έχω την υποχρέωση να τα πω δημόσια.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑