Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 12th, 2016 | by fileto

0

Καβάλα και Θάσος πάνε να ψαρέψουν στη Σουηδία

Η 3η διοργάνωση για το 2016 πραγματοποιείται από τις 12-14 Φεβρουαρίου 2016 στον μεγάλο χώρο του Ericsson Globe, και η οποία αναμένεται να ξεπεράσει σε προσέλευση τους περσινούς 11.000 επισκέπτες!

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του Globen Arena διαχειριστή του χώρου Ericsson Globe, η GREKLAND PANORAMA MED CYPERN αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση που έχει φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα στις εγκαταστάσεις τους. Η έκθεση έχει αναδειχθεί ως ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα της Στοκχόλμης, και ταυτόχρονα έχει καθιερωθεί και ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που διοργανώνονται σε ετήσια βάση στην χώρα. Η επιτυχία της έκθεσης είναι δεδομένη αφού αποτελεί σίγουρα την μεγαλύτερη τουριστική έκθεσης της Στοκχόλμης που εξειδικεύεται σε συγκεκριμένο προορισμό.

Η έκθεση θα λειτουργήσει το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό το οποίο θα απολαύσει πολλαπλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, μεγάλες προσφορές διακοπών, ελληνική γαστρονομία και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, γευσιγνωσίες – μαγειρικές επιδείξεις, καθώς και ειδικό τουρισμό όπως είναι ο πράσινος – εναλλακτικός, ο πεζοπορικός, αλλά και ο θαλάσσιος τουρισμός ο οποίος φέτος με την συμμετοχή των βραβευμένων με Γαλάζια Σημαία Μαρινών της Ελλάδας θα προσελκύσουν αναμένεται μεγάλο ενδιαφέρον.

Από προορισμούς ανά την Ελλάδα το παρόν θα δώσουν δυναμικά η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Από την τοπική αυτοδιοίκηση και Δήμους της χώρας συμμετέχουν ο Δήμος Κω, η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, ο Δήμος Χερσονήσου, ο Δήμος Πλατανιά με τον Σύλλογο Καταστηματαρχών GO PLATANIAS, ο Δήμος Παξών, ο Δήμος Καβάλας, ο Δήμος Θάσου, ο Δήμος Σκιάθου, ο Δήμος Κεφαλονιάς, ο Δήμος Τήνου, ο Δήμος Σίφνου για τον κλάδο του πεζοπορικού τουρισμού, ο Δήμος Πάργας μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων Πάργας και τον Σύλλογο Εστιατόρων και καφέ μπαρ Πάργας, ο Οργανισμός Τουρισμού και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής, καθώς και πολλοί άλλοι Δήμοι και φορείς της χώρας μας.

Φέτος μεγάλη παρουσίαση στο pavilion του θαλάσσιου τουρισμού θα έχουν και εταιρίες ενοικιάσεων σκαφών, yachting και cruises οι οποίες επιδιώκουν την προσέλκυση των Σουηδών – ενός από τους πλέον εξοικειωμένους με την θάλασσα λαούς με μεγάλη αγάπη για την ιστιοπλοΐα και τα θαλάσσια σπορ. Αναφέρουμε τις εταιρίες Variety Cruises, Cruisemar Tours, ND Sails, Ionian Breeze, El Yachting, Hermes Yachting κα.

Σημαντική και πρώτη παρουσίαση στο σουηδικό κοινό θα γίνει επίσης από τον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας. Σημαντική συμμετοχή και εφέτος από την Aegean Airlines – Tal Aviation.

Η πρώτη ημέρα της έκθεσης την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στους επαγγελματίες όπου προγραμματίζονται επαγγελματικές συναντήσεις με προκαθορισμένα ραντεβού με Tour Operators και τουριστικά γραφεία στην εκδήλωση που διοργανώνει η Travel Media Applications.
Τέλος, για την καλύτερη ενημέρωση των εκθετών την πρώτη μέρα το πρωί, πριν τις συναντήσεις Β2Β, θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο Sweden Digi.travel όπου οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ομιλίες σχετικά με τη συμπεριφορά του Σουηδού τουρίστα και την ηλεκτρονική διείσδυση την αγορά της Σουηδίας.

Την έκθεση στηρίζουν, και συμμετέχουν με περίπτερα, οι μεγαλύτεροι tour operators που φέρνουν τουρισμό στην Ελλάδα: Apollo, TUI Nordic, VING, Airtours, Solresor, Tema Resor και Detur.
Η GREKLAND PANORAMA MED CYPERN τελεί υπό την αιγίδα των:
Υπουργείο Τουρισμού – ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, ΞΕΕ, ΠΟΞ, ΗΑΤΤΑ και το ΕλληνοΣουηδικό Επιμελητήριο.

money-tourism.gr

Πηγή:www.dimokratiki.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑